Villaleiligheter fra øverste hylle

Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer: tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. De typiske knekkene i vestfasaden gir Villa P en spesiell karakter – og ikke minst godt skjermede uteplasser. Hovedfasaden mot vest danner en naturlig overgang til de grønne omgivelsene og utsikten til Presterud gård.

Privat hage

Liker du å ha et sted å trekke frisk luft, der du kan tenne lyktene om kvelden, året rundt? Vil du ha din egen plass i solen når de første vårdagene er her? Uansett leilighetsstørrelse blir balkongene i Villa P en stor kvalitet for alle våre beboere. I tillegg har landskaps- arkitektene Bjørbekk og Lindheim bistått Stor-Oslo Eiendom og Lund+Slaatto med utformingen av en hyggelig og intim hage til glede for alle beboerne i Villa P.

Alle boligene får eget uterom, enten i form av hage, balkong eller takterrasse

Påkostet inngangsparti

Inngangspartiene i Villa P sveiper med seg elegansen fra fasaden inn i bygget sammen med gjennomtenkte detaljer og høy materialkvalitet. I din villaleilighet går du alle årstider varmt i møte, også den mørke. Oppvarming fra energibrønnanlegg og balansert ventilasjon vil sørge for et godt og lunt inneklima i høst- og vinterkalde måneder. Bilen parkerer du i det felles garasjeanlegget. Og hver p-plass er forberedt for elbil-lading.

Finn Bragnes Eiendomsmegler
Iga Okon Eiendomsmeglerfullmektig

Meld interesse