Nærmiljøet

Perlen Bekkestua

Er dette Bærums hyggeligste lille sentrum? Bo med marka i ryggen og fjorden innen rekkevidde, side om side med trivelige butikker og naboer som også vet å nyte livet. Enten du vil inn i skogen eller trekke frisk sjøluft – nå bor du endelig midt i det.

Prima vare

Hent et nystekt surdeigsbrød på ditt lokale bakeri. Ta med deg en stor bukett hvite roser fra blomster- butikken og kanskje en liten smoothie i farta. I Villa P har du en sømløs og behagelig tilværelse i Bærums triveligste sentrum, med gangavstand til et sjarmerende utvalg av butikker og flere gode spisesteder. Velg mellom alt fra duggfrisk sushi til krydret indisk familiemiddag med lune nanbrød. Du er uansett garantert prima vare.

Perfekte forbindelser

Bekkestua ligger i Bærum kommune, midt mellom Haslum og Sandvika, litt ovenfor Stabekk. Herfra er det ikke langt til Høvik ved sjøen eller Østerås litt lenger opp mot marka. Navnet kommer fra et stoppested på Bærumsbanen, som ble anlagt like ved der den gamle husmannsplassen Bekken en gang lå.

Å bo i Villa P skal gjøre hverdagen enklere og livet mindre hektisk. Her rusler du gatelangs med handle- posene istedenfor å stress-handle i et senter langs en motorvei.

Finn Bragnes Eiendomsmegler
Iga Okon Eiendomsmeglerfullmektig

Meld interesse